Contact

Voor vragen, info, voorstellen, opdrachten... of andere nuttigheden kan je ons steeds bereiken via mail: ecotripping@hotmail.com

Of via facebook: Onze Facebookpagina

Sponsoring

Ons project Ecotripping is ondertussen uitgegroeid tot een kleurrijke blog met een aardig aantal volgers. Zowel met filmpjes, teksten en foto's proberen we onze lezers en kijkers een idee te geven over onze reisavonturen en over welke ecologische inzichten we op onze weg zo al tegenkomen. Onze bedoeling is echter om na onze negen maand durende rondreis ook als organisatie - Ecotripping - verder te blijven bestaan in ons eigen Belgenlandje. We zijn volop bezig aan de specifieke uitwerking daarvan, maar proberen nu vooral te focussen op onze ecologische ontdekkingstocht.

We willen ook graag projecten/ bedrijven/ organisaties met een neus voor ecologie de kans geven om op onze blog in de kijker te staan. Als sponsor kan je ons een duwtje in de rug geven om onze ecologische zoektocht verder te zetten. In ruil plaatsen wij jullie logo op onze blog en een link naar jullie website. Via ons mailadres ecotripping@hotmail.com kunnen we afspraken maken over de periode en het bedrag van de sponsoring.

1 opmerking:

 1. Hallo,
  Via onze website www.volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!
  Waarom niet lid worden van deze grote familie?
  Wij zijn ook aanwezig op www.facebook.com/VolreceptenBelgie!
  Breng ons een bezoek!

  BeantwoordenVerwijderen

Al wie graag een berichtje achterlaat of een reactie schrijft: laat maar komen!