woensdag 26 september 2012

Vrouwelijke trekrugzakken

Tines rode rugzak 

Start van onze ecologische ontdekkingstoch
Eveliens roze rugzak 

Morgenvroeg gaan twee vrouwelijke trekrugzakken op pad - het klinkt nu al een beetje lyrisch. Onze ecologische ontdekkingstocht kan eindelijk van start gaan. Na enkele maanden voorbereiding zullen we zien wat de wijde wereld voor ons in petto heeft, maar laat ons vooral starten in Frankrijk.

Om onszelf en de achterblijvers de nodige zekerheid te verschaffen, vertrekken we met trein - bus - trein - voet. Het openbaar vervoer - gelijk ze zeggen. Openbaar als in: openbare toiletten, voor iedereen toegankelijk - niet verwarren met de functie van beide. In de ene laat je iets achter, in de andere let je er best op dat je heel je reutemeute terug meeneemt. We hebben wel al ontdekt dat het openbaar vervoer in Frankrijk net iets ingewikkelder in elkaar zit dan bij ons. We hopen echter de go pass-formules en andere voordeligheden ter plaatse voorgeschoteld te krijgen.

De trekrugzakken zijn gevuld met een basisoverleefpakket. Nu ja, enkele kleine uitstulpingen maken duidelijk dat er net iets meer dan de gebruikelijke basis in zit. En wellicht ontbreekt er hier en daar wel een basisbehoefte. Enfin, als we ter plekke zijn, zullen we jullie hierover wel uitgebreid op de hoogte brengen.

Au reservoir chers amis et à bientôt.3 opmerkingen:

 1. allé, dat stelt me allemaal heel gerust :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ga zeker ook eens liften meiden!
  Je ontmoet zo'n fantastische mensen en verhalen onderweg,
  je komt op plaatsen waar je zelf nog nooit aan gedacht zou hebben!
  (en het is goed voor je Frans :))
  Zeker doen!

  Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meisjes,
  We zullen elke voetstap van jullie volgen! Het lijkt ons reuzespannend!
  Gros bisous et ... amusez-vous!

  La Famille Casier

  BeantwoordenVerwijderen

Al wie graag een berichtje achterlaat of een reactie schrijft: laat maar komen!